Chophouse Row site tour @ 3 weeks til bare-bones occupancy permit

Another SKL adaptive reuse project. I worked on this lately for late DDs to CDs, as well as design review documents. We love this project as it sits in the heart of the Pike/Pine corridor. New construction has definitely been perceived in a negative light by the populace: once complete, they are expensive, usually remove much-loved brick-clad buildings of a previous age, and then showcase tenants who charge $12 for tacos or $4 for coffee.

Chophouse Row during the summer. The Chophouse is the concrete shell on the right. We reused the structure for the first three levels of the building.

Chophouse Row during the summer. The Chophouse is the concrete shell on the right. We reused the structure for the first three levels of the building.

A season or so later, the new portion abuts to the old structure, supporting it.

A season or so later, the new portion abuts to the old structure, supporting it.

It's incredible how much difference floor to ceiling glazing does to a space. The city feels like it's just outside, part of your office or living room.

The mezzanine levels have double height spaces given to offices in both levels.

The mezzanine levels have double height spaces given to offices in both levels.